Online Modellkedés Brenda Stúdió

Gyakran Ismételt Kérdések

Ki jelentkezhet online modellkedésre?

A legfontosabb, hogy a 18. életévedet betöltsd. A nagykorúságodat dokumentumokkal kell igazolnod, és a regisztráció pillanatában legalább 18 évesnek kell lenned. Összességében 18 és 60 év közötti lányok, érett hölgyek, férfiak és párok jelentkezését várjuk alkattól és karaktertől függetlenül.

Mennyire biztonságos az, hogy webkamerán látnak?

TELJESEN! Mindent az interneten keresztül végzel, sosem kell senkivel találkoznod, még csak otthonról sem kell kimozdulni. Sem a munka elején, sem pedig a későbbiekben. Nincs randi, nincs fizikai kontaktus és nincsenek találkozók. A cégünk garantálja, hogy a személyes adataid semmiféle körülmények között nem kerülhet ki harmadik fél számára.

Szeretném titkolni a kilétem. Van erre mód?

TERMÉSZETESEN! Nálunk titoktartási szerződést írsz alá, mellyel biztosítunk arról, hogy rejtve maradj. A munkát művésznéven, azaz saját felhasználói név mögé bújva fogod végezni, így esélytelen hogy bármelyik ismerősöd rád találhasson. A látogatókat szűrni tudod ország szerint, így amennyiben nem szeretnél Magyarországról senkit sem szórakoztatni, erre is van lehetőséged.

Milyen fizetésre számíthatok?

Ez legfőképpen rajtad múlik. Kötetlen munkaidőben vagy, tehát akkor ülsz a kamera elé, amikor jónak látod. Már az elején a havi 100.000 Ft-ot könnyedén meg fogod tudni keresni kevés munkával is! Ha rendszeresen dolgozol, igen magas jövedelemre tehetsz szert rövid időn belül (2.000-4.000 $/hó)! A legjobbak elérik a havi 5-10.000 $-t is!

Mikor kapok fizetést?

Kéthetente fizetünk egy könnyen áttekinthető rendszer alapján.

Hogy kapom meg a pénzemet?

A szerződésben megadott bankszámlaszámodra utaljuk a fizetésedet.

Mit jelent az otthoni online munka?

 • Nincs fizikai kontaktus, a világ bármely pontjáról dolgozhatsz
 • Elegendő egy internetkapcsolat és egy webkamera ahhoz, hogy dolgozni tudj
 • A munkaidőd kötetlen, így annyit dolgozol, amennyi jól esik
 • Ha nem beszélsz nyelvet, egyik ismerősöd segíthet a vendégekkel folytatott kommunikációban látatlanul, a színfalak mögött
 • Nincs rejtett költség, rejtett levonás
 • Nincs munkahelyed ahová be kellene járnod, nincs főnököd, és nincs kötött munkaidőd
 • A fizetésed személyre szabottan érkezik attól függően, hogy teljesítesz.

Mit jelent az online stúdió munka?

Stúdió által biztosított helyiségben végzett online munka.

Mit nyújtunk neked?

 • Állandó szakmai támogatást és tanácsadást
 • Számítástechnikai segítségnyújtást
 • 6-18-ig ügyfélszolgáltatot a hét minden napján
 • Extra bevételeket, magas percdíjakat
 • Gyors és azonnali problémamegoldást
 • Kéthetente érkező fizetést, mely egy egyszerűen átlátható rendszer alapján kerül számfejtésre

Ez a kamerás modellkedés legális?

IGEN! A mi cégünk teljesen törvényesen és legálisan működik. Minden törvényi előírást betartunk, minden dolgozónkkal szerződést kötünk.

Ha nincs tapasztalatom, kezdő vagyok az baj?

EGYÁLTALÁN NEM! Nincs mitől félned, mert folyamatos támogatással fogjuk segíteni a beilleszkedésedet és a munkádat. Munkatársaink napi 12 órában a rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek neked bármilyen problémád is legyen!

Mit kell tudnom ahhoz, hogy ezt a munkát végezni tudjam?

Az angol nyelvtudás előnyt jelent. Mivel az ügyfelek a világ minden tájáról érkeznek, az angol nyelv ismerete magasabb kereseti lehetőséget biztosít. Természetesen a webkamerás szoftver amit használni fogsz a segítségedre lesz a fordításban, ugyanis azonnal lefordítja a magyar nyelven írt beszélgetésedet a következő nyelvekre: angol, német, spanyol, francia, olasz, román, ukrán, kínai, bulgár, lengyel, portugál, cseh. Ha például német nyelvtudással rendelkezel, az természetesen növeli a német nyelvű ügyfelek számát.

Mi kell ahhoz, hogy dolgozni tudjak?

Egy számítógép: asztali PC vagy laptop és egy megfelelő minőségű webkamera szélessávú internet előfizetéssel. Akkor se aggódj, ha nincs számítógéped és webkamerád, mert kaució ellenében biztosítjuk!

Van-e bármilyen kezdeti költség a munkakezdéskor?

SEMMI! A regisztráció és a munkavégzés teljesen ingyenes!